Zahvalni smo i sretni što naše je naše poslovanje već dugi niz godina na zavidnoj razini, te što imamo potrebu za stalnim proširivanjem poslovanja.

Tako smo već neko vrijeme u potrazi za novim partnerima i suradnicima za proizvodnju.

Jedna smo od vodećih hortikulturnih tvrtki u svijetu, naše podružnice su na gotovo svim kontinentima, stoga ni ne čudi što imamo potrebu za novim partnerima za proizvodnju. Naše veletrgovine broje se u desecima, a izvozimo u istočnu Europu, Aziju te Sjevernu Ameriku. Zaista se možemo pohvaliti poslovanjem na internacionalnoj razini, što nam je velik motiv za daljnje uspješno ''osvajanje'' tržišta.

Van VLIET Flower Group dinamična je i energična grupacija, čiji su radnici vrhunski stručnjaci u svim područjima proizvodnje i distribucije. Razvoj izvrsne mreže poslovnih partnera tijekom proteklih 25 godina i održavanje snažnih i profitabilnih veza omogućili su rast grupacije Van VLIET Flower Group kroz ispunjavanje potreba raznolike baze kupaca. Stalno ponavljamo kako nam je zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu, stoga dajemo sve od sebe da tako i bude.

Kada je riječ o uvozu, zasad su naši partneri Kenija, Kolumbija, Australija i Ekvador. Sunčana klima, plodno tlo, te odlične prometne veze s Europom, čine Keniju trećim izvoznikom cvijeća u svijetu. U stopu je prate Kolumbija, Australija i Ekvador.

Upravo zato što se cvijeće koje mi uvozimo uzgaja u provjerenim i strogim uvjetima, garantiramo svojim klijentima kvalitetu. S našim partnerima dugi niz godina gradimo uspješno poslovanje temeljeno na uzajamnom povjerenju, stoga smo sigurni da će našim proizvodima biti zadovoljni i oni najzahtjevniji.

Naši partneri proizvođači mnogo ulažu u razvoj moderne tehnologije, prate suvremene trendove, što je velika prednost i znak kvalitete za naše klijente.

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s našim proizvođačima, usavršili smo proces što bržeg transporta i sigurnog skladištenja biljaka i cvijeća, kako bi u Vaše ruke stigli što svježiji i ljepši.

Kao što smo već rekli, i dalje smo u potrazi za novim proizvođačima. Ono što im nudimo je postojeće i buduće ulaganje u proizvodnju, te garantiramo otkup cijele godine po konkurentnim cijenama.

Obratite nam se s povjerenjem!