Sa zadovoljstvom možemo reći da je naša tvrtka proširila svoje poslovanje na mnogo zemalja u svijetu, a jedna od njih je i Hrvatska, točnije glavni grad Zagreb.

Željeli bismo da naši proizvodi budu dostupni svima, stoga smo ovu poslovnicu osnovali kao regionalni centar. To znači da naši kupci iz cijele regije mogu doći do željenih proizvoda u najkraćem mogućem roku.

Distribucija cvijeća, repromaterijala, lončanica i vanjskog bilja i dalje je naša primarna djelatnost, a naši proizvođači dolaze iz cijelog svijeta.

Naša veleprodaja smještena je na veletržnici Žitnjak, a sastoji se od prodajnog dijela, hladnjače površine 900 m2, web shop kornera, te velikog skladišta koje služi za daljnju distribuciju.

Dugogodišnje iskustvo i stručnost djelatnika omogućit će svim našim klijentima da po konkurentnim cijenama odaberu ono najbolje za sebe prema svojim željama i potrebama. Naša tvrtka ima naglasak na svojim kupcima, te se trudimo svakome od njih ponuditi najbolji omjer cijene i kvalitete.

Naš stručni kadar zaposlenika proveo je svoju obuku u najvećim europskim podružnicama Van Vliet Grupe, na što smo izuzetno ponosni.

Kako se mijenjaju zakoni tržišta, tako i mi dalje usavršavamo svoje poslovanje i pratimo trendove. Predanost naših zaposlenika svakom klijentu omogućava nam da svakome ponudimo najbolje od sebe, kako bi svi bili zadovoljni, a to je ono čemu teži svaka ozbiljna i profitabilna tvrtka.

Kako smo već prije naveli, od izuzetne nam je važnosti biti dostupni svim našim klijentima, stoga smo poslovanje proširili za još jedan mali, ali važan korak: web shop.

Ne trebamo govoriti o tome kolika je moć interneta u današnje vrijeme, što je za nas trgovce vrlo dobra stvar. Posebno zato jer se zadnjih nekoliko godina mogućnost web shop trgovanja podrazumijeva u svakoj boljoj trgovini.

Naša internet trgovina dostupna je svima, laka za upotrebu, te obuhvaća sve aspekte kataloga Van Vliet Flower Group.

Mogućnosti kupovanja putem internet trgovine su brojne, a najvažnije od svega je da štedi Vaše dragocjeno vrijeme. Samo nekoliko klikova mišem dijeli Vas od kupnje onoga što želite. Tako su Vam dostupni svi naši proizvodi (cvijeće/repromaterijali/biljke).

Naša trgovina nosi naziv Izravno od uzgajivača  što znači da kupac naručuje svoj proizvod izravno od uzgajivača, kao što i samo ime kaže, putem naše potpuno integrirane internet trgovine. Opcija kupovine Izravno od uzgajivača dostupna je u internetskoj trgovini svaki dan, od 10.00 ujutro do 5.00 sati sljedeće jutro (po Nizozemskom vremenu).

Blisko surađujemo s našim uzgajivačima te smo u skladu s time dogovorili da se naručeno cvijeće/biljke „režu“ istoga dana. To znači da na Vašu adresu putem sigurne i brze dostave stiže svježe, tek ubrano cvijeće i ostale biljke.

Na ovaj način, naši kupci učvršćuju veze sa uzgajivačima, što vodi do potpunog povjerenja i pouzdanosti u poslovanju. Putem ove web trgovine, naši kupci povezani su s više od 50 uzgajivača iz cijelog svijeta.

Ukoliko su Vam potrebni pristupni podaci i lozinka za prijavu u našu Internet trgovinu, slobodno nas kontaktirajte! Za sva pitanja stojimo Vam na rasolaganju.