Van VLIET Flower Group

 

Sa zadovoljstvom Vam se možemo predstaviti kao jedna od vodećih hortikulturnih tvrtki, kako u regiji, tako i u svijetu. Naša primarna djelatnost temelji se na nabavi najsvježijeg rezanog cvijeća, zelenila, cvjećarskog repromaterijala i lončanica.


Osnovani smo 1989. godine u Nizozemskoj, a do danas smo se uspješno podijelili u dvije glavne grupacije: Van VLIET Flower Group i J. van VLIET Cash & Carry Group.

 

Grupaciju Van VLIET Flower Group čini ukupno osam poduzeća, dok je Van VLIET Cash & Carry Group proširila svoju djelatnost na čak 22 veleprodajne trgovine, 11 Cash & Carry trgovina u Engleskoj, 5 u Škotskoj, 3 u Litvi, te po jednu Cash & Carry trgovinu u Istanbulu (Turska), Ateni (Grčka) i  New Yorku (SAD).

 

O uspješnosti poslovanja i dugogodišnjem povjerenju naših klijenata govore i brojke od 90 milijuna eura prometa, te 250 zaposlenih. Naši djelatnici su vrhunski stučnjaci u svim područjima proizvodnje i distribucije, te ulažu maksimalan trud u svoj posao, kako bi naša tvrtka održala ugled uspješne i profitabilne korporacije.  

 

Osim postojećih navedenih trgovina, svoje smo poslovanje izvozom proširili i na istočnu Europu, Aziju i Sjevernu Ameriku.

 

Grupacija Van VLIET Flower Group temelji svoju djelatnost na pružanju usluga sukladno raznolikim potrebama kupaca. Ono čime se ponosimo je dobra komunikacija sa klijentima, odličan omjer cijene i kvalitete, te stručnost i prilagodljivost željama kupaca.

 

Naša misija odnosi se na dva osnovna cilja: nastaviti nuditi našim klijentima najbolji omjer cijene i kvalitete, te proširiti naše online sadržaje, kako bi kupci mogli doći do naših proizvoda kada i gdje žele.

Naša internet trgovina laka je za upotrebu i dostupna svima. Obuhvaća sve priozvode koje možete pronaći i u našim katalozima. Tako vas samo par klikova mišem dijeli od kupovine, a naša brza i učinkovita dostava zadužena je za zadovoljstvo naših kupaca koje brojimo u tisućama svakodnevno.

 

Ukoliko su Vam potrebni pristupni podaci ili lozinka za prijavu, kontaktirajte nas s povjerenjem.

Vaše mišljenje nam je od iznimne važnosti, stoga Vas molimo da podijelite s nama svoje prijedloge i komentare.