Grupacija Van VLIET Flower Group

Prepoznala je veliku vrijednost e-trgovine u današnje vrijeme, stoga ulažemo mnogo truda u našu Internet trgovinu kako bi naši klijenti imali samo pozitivna iskustva kupovine.

Glavna prednost naše Internet trgovine je to što štedi vrijeme i omogućava kupovinu bilo koje vrste cvijeća/biljaka/repromaterijala (ovisno o dostupnosti). Uz to, vrlo je jednostavna za upotrebu, te je na taj način dostupna baš svima.

Osim naše Internet trgovine, nudimo Vam mogućnost praktične kupovine gdje god da se nalazite. Uz pomoć naše aplikacije za mobilne telefone, Internet trgovina Van VLIET je uvijek s Vama!

IZRAVNO OD UZGAJIVAČA

Izuzetno smo ponosni na naš projekt ”Izravno od uzgajivača” jer predstavlja revolucionarno trgovanje na način da kupcu omogućava kupovinu cvijeća i biljaka izravno od uzgajivača, kao što joj i sam naziv govori.

Također, to je kupovina po mjeri koja nudi vrhunsku kvalitetu te jača poveznicu između uzgajivača i kupaca. Ova usluga povezuje naše kupce s više od 50 uzgajivača.

Neprofitna organizacija FloraHolland dodijelila je tvrtki Van VLIET Flower Group potvrdu o postignuću jer smo prvi izvoznici cvijeća koji su uveli ovaj novi koncept u svakodnevno poslovanje.

DECORUM

Ime ”Decorum” u hortikulturi označava kvalitetan brand specijaliziran za cvijeće i biljke. Sastoji se od više od 60 pomno odabranih uzgajivača koji garantiraju velik izbor cvijeća vrhunske kvalitete.

Zašto Decorum?

dugotrajna kvaliteta na visokoj razini

jedinstveni brand cvijeća i biljaka

prepoznatljiv izgled i dojam koji obećava pouzdanost

garantirana cijena proizvoda prije samog branja

cvijeće i biljke stižu na Vašu adresu izravno iz rasadnika

proizvodi branda ”Decorum” nisu dostupni na aukcijama

VAŠA INTERNET TRGOVINA

Osim naše Internet trgovine, razvili smo i internetsku podtrgovinu. Zapravo se radi o kopiji originalne trgovine grupacije Van VLIET Flower Group. Razlika je u tome što ova podtrgovina može nositi logo i boje Vaše tvrtke, te na taj način postaje prepoznatljiva Vašim kupcima.

Podtrgovina automatski prikazuje ubrano cvijeće, lončanice i repromaterijale koje naša grupacija ima na zalihi. To znači da Vaši kupci imaju velik izbor artikala prilikom narudžbe, bez straha da ostanete bez zaliha, što je velika prednost.

Prednosti Internet podtrgovine:

  • izostanak visokih troškova razvoja internetske trgovine
  • izostanak održavanja i svih popratnih troškova
  • bez rizika od potrošenih zaliha
  • fotografije proizvoda u stvarnom vremenu
  • dodatna usluga za Vaše kupce
  • omogućujemo Vam stalnu povezanost s kupcima

Ukoliko se odlučite za ovu vrstu trgovine, sve što trebate je zatražiti od nas svoje korisničko ime i lozinku, a mi ćemo Vam je poslati unutar 24 sata!

Za sve dodatne upite, informacije i nejasnoće kontaktirajte nas s punim povjerenjem.

Posjetite naše društvene mreže