J. VAN VLIET ZAGREB d.o.o.,

Ulica Tadije Smičiklasa 7, 10360 Popovec-Sesvete

OIB: 07651888027, PDV ID: HR07651888027

Upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS: 081086135

IBAN: HR4323400091110854901 Privredna banka Zagreb d.d.

Temeljni kapital 1.520.000,00 kn uplaćen u cijelosti.

Uprava Društva: Jacobus Van Vliet

Naša djelatnost

Naša primarna djelatnost temelji se na nabavi najsvježijeg rezanog cvijeća, zelenila, cvjećarskog repromaterijala i lončanica.

J van Vliet Zagreb d.o.o. usko surađuje s grupacijom Van Vliet Flower Group koja je jedna od vodećih hortikulturnih tvrtki, kako u regiji, tako i u svijetu.Grupacija Van Vliet Flower Group osnovana je 1989. godine u Nizozemskoj, a do danas se uspješno podijelilia u dvije glavne grupacije: Van VLIET Flower Group i J. van VLIET Cash & Carry Group.

Grupaciju Van VLIET Flower Group čini ukupno osam poduzeća, dok je Van VLIET Cash & Carry Group proširila svoju djelatnost na čak 22 veleprodajne trgovine, 11 Cash & Carry trgovina u Engleskoj, 5 u Škotskoj, 3 u Litvi, te po jednu Cash & Carry trgovinu u Istanbulu (Turska), Ateni (Grčka) i  New Yorku (SAD).

O uspješnosti poslovanja i dugogodišnjem povjerenju klijenata govore i brojke od 90 milijuna eura prometa, te 250 zaposlenih. Zaposlenici grupacije su vrhunski stučnjaci u svim područjima proizvodnje i distribucije, te ulažu maksimalan trud u svoj posao, kako bi tvrtka održala ugled uspješne i profitabilne korporacije.

Naša misija

Osim postojećih navedenih trgovina, Van Vliet Flower Group proširilo je  poslovanje izvozom proširili i na istočnu Europu, Aziju i Sjevernu Ameriku.

J. van Vliet Zagreb d.o.o. i  Van VLIET Flower Group temelje svoju djelatnost na pružanju usluga sukladno raznolikim potrebama kupaca. Ono čime se ponosimo je dobra komunikacija sa klijentima, odličan omjer cijene i kvalitete, te stručnost i prilagodljivost željama kupaca.

Naša misija odnosi se na dva osnovna cilja: nastaviti nuditi našim klijentima najbolji omjer cijene i kvalitete, te proširiti naše online sadržaje, kako bi kupci mogli doći do naših proizvoda kada i gdje žele.

Naša internet trgovina odvija se putem stranice jvanvliet.com, laka je za upotrebu i dostupna svima. Obuhvaća sve priozvode koje možete pronaći i u našim katalozima. Tako vas samo par klikova mišem dijeli od kupovine, a naša brza i učinkovita dostava zadužena je za zadovoljstvo naših kupaca koje brojimo u tisućama svakodnevno.

Ukoliko su Vam potrebni pristupni podaci ili lozinka za prijavu, kontaktirajte nas s povjerenjem.

Vaše mišljenje nam je od iznimne važnosti, stoga Vas molimo da podijelite s nama svoje prijedloge i komentare.

Posjetite naše društvene mreže