Naša grupacija među prvima je prepoznala važnost ulaganja u e-trgovinu. Dugi niz godina radimo na projektu ”Izravno od uzgajivača”, te smo isti i uspješno realizirali. Radi se o modernom načinu trgovine, na način da kupcima omogućavamo kupovinu izravno od uzgajivača, putem naše Internet trgovine.

Jedna od najvećih neprofitnih organizacija u Nizozemskoj, Floraholland, dodijelila je našoj grupaciji potvrdu o uspješno realiziranom projektu ”Izravno od uzgajivača”.

Naime, prvi smo izvoznici cvijeća koji su uveli novi koncept u svakodnevnom trgovanju.

 

O čemu se radi?

Naglasak je na usluzi kupovine po mjeri  kojom  svojim klijentima nudimo vrhunsku kvalitetu, te ih još više povezujemo sa uzgajivačima.

 

Kako funkcionira?

Ova opcija kupovine dostupna je u našoj Internet trgovini svakog dana od 10.00 ujutro do 5.00 sati sljedeće jutro po Nizozemskom vremenu.

Budući da mi vrlo blisko i učinkovito surađujemo s našim uzgajivačima, dogovorili smo da se naručene biljke/cvijeće režu istog dana, što znači da naši klijenti dobiju najviše moguće svježe cvijeće.

 

Glavne prednosti:

  • garancija cijene dan unaprijed
  • garancija dosljednosti kvalitete
  • od uzgajivača do Vas – naručujete izravno od njih
  • brza i sigurna dostava – narudžbe koje zaprimimo poslije podne šaljemo već idući dan
  • sigurna kupnja – raspolažete svim informacijama (što i od koga kupujete)
  • na adresu Vam stiže upravo ono što ste i naručili – bez iznimke!

 

Za više informacija o cijenama kupovine ”Izravno od uzgajivača”, prijavite se u našu Internet trgovinu.

Ukoliko nemate otvoren račun u našoj Trgovini, molimo Vas da koristite naš demo račun, ili zatražite podatke za prijavu u našu Internet trgovinu.

Želite li saznati još informacija?

Za sve informacije, upite i nejasnoće, kontaktirajte nas s punim povjerenjem. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, stoga ćemo se sa zadovoljstvom odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Posjetite naše društvene mreže